De Belgische keten van culinaire beleveniswinkels Cook & Serve bestaat vier jaar. De eerste Cook & Serve winkel, in Brugge, opende de deuren in november 2013. De keten heeft inmiddels 7 winkels verspreid over heel Vlaanderen.
We zijn bijzonder trots dat Cook & Serve inmiddels vier jaar bestaat. Op vier jaar tijd zijn we erin geslaagd om zeven succesvolle winkelpunten én een webshop te lanceren. We merken dat Cook & Serve een concept is dat aanslaat bij de consument en we beogen verder te groeien in 2018. Dit jaar, midden november, brengen we ook een eerste editie van ons eigen magazine uit: Cook & Serve Feestspecial. Een gratis magazine voor de consument met inspiratie en cadeautips voor de eindejaarsperiode.
Tom van Moer en Lode Verschuere, oprichters
Feestelijk klantenweekend
De vierde verjaardag van de keten wordt uitgebreid gevierd tijdens het feestelijke Cook & Serve klantenweekend dat loopt van donderdag 2 november 2017 tot en met maandag 6 november 2017. Bezoekers maken kans op tal van prijzen, kunnen genieten van een glaasje bubbels en ontvangen een -20% korting op het volledige assortiment. Ideaal om reeds de eerste kerstaankopen te scoren. Via de webshop kan je het ganse weekend bestellen met -20% korting.
Het Cook & Serve klantenweekend loopt van donderdag 2 november tot en met maandag 6 november 2017 in alle zeven filialen te Aalst, Brugge, Gent, Leuven, Mechelen, Oostende en Ring Shopping Kortrijk. Cook & Serve Brugge, Gent, Leuven en Oostende zijn ook open op zondag 5 november 2017.
Website Cook & Serve
Foto: © Cook & Serve