De Melo Cake doet heel veel Belgen terugdenken aan hun kindertijd. In 2017 vond Pierre Marcolini dit lekker tussendoortje opnieuw uit. De marshmallow werd geparfumeerd met citroen en het geheel werd frisser door een fruitige vulling. De speculoos werd dan weer vervangen door een citroenkoekje. Zo ontstond de Melove Cake, die inmiddels een vaste waarde van het huis is.
Dit jaar gaat de chef nog een stap verder in zijn zoektocht: een subtiele pralinélaag vervangt het traditionele koekje, de marshmallow is nog luchtiger en heerlijker dan ooit tevoren. De nieuwe Melove Cake is beschikbaar in acht nieuwe smaken en een miniformaat in bijzonder lichte bereidingen (40% minder suiker dan het recept van vorig jaar).
De Melove Cake collectie is verkrijgbaar vanaf 9 mei in alle boetieks van Pierre Marcolini en online. Een doos van 8 kost 19,90 euro, voor een doos van 16 betaal je 35,00 euro.
Foto: © Pierre Marcolini